Γεωθερμία

Η Γεωθερμία είναι μια ανεξάντλητη ενεργειακή πηγή, που μπορεί με τις σημερινές τεχνολογικές δυνατότητες να καλύψει ανάγκες θέρμανσης και ψύξης, αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις (που τα γεωθερμικά ρευστά έχουν υψηλή θερμοκρασία) να παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Η γεωθερμία προσφέρει ενέργεια χαμηλού κόστους, ενώ δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με εκπομπές βλαβερών ρύπων.

geothermia

Η ομάδα της Eco-Construction παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης του ακινήτου σας με τη βοήθεια γεωθερμικών αντλιών θερμότητας. Οι μηχανικοί μας αναλαμβάνουν την μελέτη και την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας εγγυώντας την εύρυθμη, οικονομική και αποδοτική λειτουργία τους. Μελέτες που γίνονται κατά καιρούς από διάφορους επιστημονικούς φορείς έχουν δείξει ότι οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% σε σύγκριση με τους συμβατικούς λέβητες πετρελαίου. Επίσης, η χρήση αντλιών θερμότητας αναβαθμίζει την ενεργειακή κλάση του ακινήτου σας, σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ).

Οι αντλίες θερμότητας “Klima-therm” είναι αυτές που χρησιμοποιούμε κυρίως στις εγκαταστάσεις μας, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που συγκεντρώνουν.

Οι αντλίες “Klima-therm” είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ιδανικές για αντικατάσταση των λεβήτων σε παλαιές και νέες εγκαταστάσεις, έχουν μεγάλο βαθμό απόδοσης με αποτέλεσμα να λειτουργούν οικονομικά, έχουν εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και το σημαντικότερο είναι εγκεκριμένες από το Υ.ΠΕ.Κ.Α. για το πρόγραμμα “εξοικονομώ κατ’ οίκον”.