Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις

Η ομάδα των μηχανικών της Eco-Construction, με την μακροχρόνια εμπειρία της και σε συνεργασία με το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την εκτέλεση κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης στην κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

Στην Eco-Construction για κάθε έργο που μας αναθέτετε, αρχικά συζητάμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, στη συνέχεια σας κάνουμε τις δικές μας τεχνικές προτάσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας, συμφωνούμε από κοινού και προχωράμε στο σχεδιασμό και την εκτέλεση με συνέπεια, ποιότητα και ευθύνη για το αποτέλεσμα.

 

Στόχος των μηχανικών της Eco-Construction είναι οι Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις που υλοποιούνται να είναι οικονομικά συμφέρουσες για τους πελάτες μας και φιλικές προς το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης των Η/Μ εγκαταστάσεων είναι:

Θέρμανση

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων, ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, αυτονομία εγκαταστάσεων θέρμανσης, κτλ.

Κλιματισμός

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Εξαερισμός – Αερισμός κτιρίων

Πυρόσβεση/Πυρανίχνευση

Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλική εγκατάσταση σε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο.